מדיניות פרטיות עבור Astrology-Zodiac-Signs.com

מדיניות פרטיות זו נערכה כדי לשרת טוב יותר את מי שמודאג מהאופן שבו נעשה שימוש ב'מידע אישי זיהוי' (PII) שלהם באינטרנט. PII, כפי שמתואר בחוק הפרטיות בארה'ב ואבטחת מידע, הוא מידע שניתן להשתמש בו בפני עצמו או עם מידע אחר כדי לזהות, ליצור קשר או לאתר אדם בודד, או כדי לזהות אדם בהקשרו. אנא קרא בעיון את מדיניות הפרטיות שלנו כדי לקבל הבנה ברורה כיצד אנו אוספים, משתמשים, מגנים או מטפלים בכל דרך אחרת במידע המאפשר זיהוי אישי שלך בהתאם לאתר שלנו.

איזה מידע אישי אנחנו אוספים מהאנשים שמבקרים בבלוג, באתר או באפליקציה שלנו?

בעת ביצוע הזמנה או רישום לאתר שלנו, לפי העניין, ייתכן שתתבקש להזין את שמך, כתובת הדואר האלקטרוני שלך, מספר טלפון או פרטים אחרים כדי לסייע לך בחוויה שלך.

מתי אנחנו אוספים מידע?

אנו אוספים ממך מידע כאשר אתה נרשם לאתר שלנו, נרשם לניוזלטר, ממלא טופס או מזין מידע באתר שלנו.



כיצד אנו משתמשים במידע שלך?

אנו עשויים להשתמש במידע שאנו אוספים ממך כאשר אתה נרשם, מבצע רכישה, נרשם לניוזלטר שלנו, מגיב לסקר או תקשורת שיווקית, גולש באתר או משתמש בתכונות אחרות מסוימות באתר בדרכים הבאות: • כדי להתאים אישית את ניסיון ולאפשר לנו לספק את סוג התוכן והמוצרים שבהם אתה מעוניין ביותר.
• כדי לשפר את האתר שלנו על מנת לשרת אותך טוב יותר.
• כדי לאפשר לנו לתת לך שירות טוב יותר במתן מענה לבקשות שירות הלקוחות שלך.
• לנהל תחרות, קידום מכירות, סקר או תכונה אחרת באתר.
• לעיבוד מהיר של העסקאות שלך.
• לבקש דירוגים וסקירות של שירותים או מוצרים
• לעקוב איתם אחרי התכתבות (צ'אט חי, מייל או פניות טלפוניות)

DigiTrust

אנו עובדים עם DigiTrust כדי להגדיר קובץ Cookie של צד ראשון בדפדפן שלך כדי לאפשר לנו ו DigiTrust Partners לאסוף נתוני צפייה באינטרנט הכוללים ביקורים באתר זה ואתרים שאינם קשורים לאורך זמן. נתונים אלה עשויים לשמש כדי להסיק אם אתה חולק תחומי עניין עם משתמשים אחרים, ולספק פרסומות רלוונטיות למסקנות אלו. סוג זה של פרסום נקרא פרסום מבוסס עניין. אתה יכול להפעיל בחירה לגבי איסוף נתונים בדרך זו עבור פרסום מבוסס עניין על ידי ביקור בבחירה של Digital Advertising Alliance עמוד וביטול הסכמה ל- DigiTrust. ביטול הסכמה ל- DigiTrust תמנע מ- DigiTrust Partners להשתמש במזהה DigiTrust. דרך הבחירה של DAA עמוד , אתה עשוי לעשות בחירות אחרות עבור חברות המשתתפות ב-DAA, שחלקן הן DigiTrust Partners. שים לב שהגבלת קובצי Cookie של צד שלישי באמצעות פקדי הדפדפן שלך אינה מונעת הגדרת קובץ Cookie של צד ראשון בדרך זו.

כיצד אנו מגנים על המידע שלך?

האתר שלנו נסרק על בסיס קבוע לאיתור פרצות אבטחה ופגיעויות ידועות על מנת להפוך את הביקור שלך באתר שלנו בטוח ככל האפשר.

אנו משתמשים בסריקת תוכנות זדוניות רגילות.

המידע האישי שלך כלול מאחורי רשתות מאובטחות ונגיש רק למספר מוגבל של אנשים שיש להם זכויות גישה מיוחדות למערכות מסוג זה, ונדרשים לשמור על סודיות המידע. בנוסף, כל מידע רגיש/אשראי שאתה מספק מוצפן באמצעות טכנולוגיית Secure Socket Layer (SSL).

אנו מיישמים מגוון אמצעי אבטחה כאשר משתמש מבצע הזמנה נכנס, שולח או ניגש למידע שלו כדי לשמור על בטיחות המידע האישי שלך.

גבר מאזניים ואישת מזל טלה

כל העסקאות מעובדות דרך ספק שער ואינן מאוחסנות או מעובדות בשרתים שלנו.

האם אנו משתמשים ב'עוגיות'?

כן. קובצי Cookie הם קבצים קטנים שאתר או ספק השירות שלו מעבירים לכונן הקשיח של המחשב שלך דרך דפדפן האינטרנט שלך (אם אתה מאפשר) המאפשרים למערכות האתר או ספק השירות לזהות את הדפדפן שלך וללכיד ולזכור מידע מסוים. לדוגמה, אנו משתמשים בעוגיות כדי לעזור לנו לזכור ולעבד את הפריטים בעגלת הקניות שלך. הם משמשים גם כדי לעזור לנו להבין את ההעדפות שלך על סמך פעילות קודמת או נוכחית באתר, מה שמאפשר לנו לספק לך שירותים משופרים. אנו משתמשים גם בקובצי Cookie כדי לעזור לנו לאסוף נתונים מצטברים על תעבורת האתר ואינטראקציה באתר כדי שנוכל להציע חוויות וכלים טובים יותר באתר בעתיד.

אנו משתמשים בעוגיות כדי:
• להבין ולשמור את העדפות המשתמש לביקורים עתידיים.
• עקוב אחר פרסומות.
• אסוף נתונים מצטברים על תעבורת האתר ואינטראקציות באתר על מנת להציע חוויות וכלים טובים יותר באתר בעתיד. אנו עשויים גם להשתמש בשירותי צד שלישי מהימנים שעוקבים אחר מידע זה בשמנו.

אתה יכול לבחור שהמחשב שלך יזהיר אותך בכל פעם שעוגייה נשלחת, או שאתה יכול לבחור לבטל את כל העוגיות. אתה עושה זאת דרך הגדרות הדפדפן שלך. מכיוון שהדפדפן קצת שונה, עיין בתפריט העזרה של הדפדפן שלך כדי ללמוד את הדרך הנכונה לשנות את קובצי ה-Cookie שלך.

מזל ל-19 באפריל

אם תכבה קובצי Cookie, זה לא ישפיע על חווית המשתמש.

חשיפה של צד שלישי

איננו מוכרים, סוחרים או מעבירים לגורמים חיצוניים את המידע האישי שלך, אלא אם כן אנו מספקים למשתמשים הודעה מוקדמת. זה לא כולל שותפים לאירוח אתרים וגורמים אחרים המסייעים לנו בהפעלת האתר שלנו, בניהול העסק שלנו או בשירות המשתמשים שלנו, כל עוד צדדים אלה מסכימים לשמור על מידע זה בסודיות. אנו עשויים לשחרר מידע גם כאשר שחרורו מתאים לציית לחוק, לאכוף את מדיניות האתר שלנו או להגן על הזכויות, הרכוש או הבטיחות שלנו או של אחרים.

עם זאת, מידע מבקרים שאינו ניתן לזיהוי אישי עשוי להיות מסופק לגורמים אחרים לצורך שיווק, פרסום או שימושים אחרים.

קישורים של צד שלישי

אנו לא כוללים או מציעים מוצרים או שירותים של צד שלישי באתר האינטרנט שלנו.

גוגל

ניתן לסכם את דרישות הפרסום של גוגל על ​​ידי עקרונות הפרסום של גוגל. הם נועדו לספק חוויה חיובית למשתמשים. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=iw

אנו משתמשים בפרסום של Google AdSense באתר האינטרנט שלנו.

גוגל, כספק צד שלישי, משתמשת בקובצי Cookie כדי להציג מודעות באתר שלנו. השימוש של גוגל בקובץ cookie של DART מאפשר לה להציג מודעות למשתמשים שלנו על סמך ביקורים קודמים באתר שלנו ובאתרים אחרים באינטרנט. משתמשים יכולים לבטל את הסכמתם לשימוש בקובץ cookie של DART על ידי ביקור במדיניות הפרטיות של Google Ad ורשת התוכן.

יישמנו את הדברים הבאים:
• שיווק מחדש עם Google AdSense
• דיווח הופעות ברשת המדיה של Google
• דיווח דמוגרפיה ותחומי עניין
• שילוב פלטפורמת DoubleClick

אנחנו, יחד עם ספקי צד שלישי כמו גוגל משתמשים בקובצי Cookie של צד ראשון (כגון קובצי Cookie של Google Analytics) ובקובצי Cookie של צד שלישי (כגון קובץ Cookie של DoubleClick) או מזהים אחרים של צד שלישי יחד כדי לאסוף נתונים בנוגע לאינטראקציות של משתמשים עם הופעות מודעה ופונקציות אחרות של שירותי פרסום בהתייחסות לאתר שלנו.

ביטול הסכמה:

משתמשים יכולים להגדיר העדפות לאופן שבו Google מפרסמת לך באמצעות דף הגדרות המודעות של Google. לחלופין, תוכל לבטל את הסכמתך על ידי ביקור בדף ביטול ההצטרפות של יוזמת הפרסום ברשת או על ידי שימוש בתוסף דפדפן ההצטרפות של Google Analytics.

חוק הגנת הפרטיות המקוונת של קליפורניה

CalOPPA הוא החוק הראשון במדינה המחייב אתרים מסחריים ושירותים מקוונים לפרסם מדיניות פרטיות. טווח ההגעה של החוק משתרע הרבה מעבר לקליפורניה לדרוש מכל אדם או חברה בארה'ב (ואפשר להעלות על הדעת בעולם) המפעילים אתרי אינטרנט האוספים מידע אישי מזהה מצרכנים בקליפורניה לפרסם באתר האינטרנט שלו מדיניות פרטיות בולטת המציינת בדיוק את המידע הנאסף ואלו אנשים או חברות שאיתם הוא משותף. - ראה עוד בכתובת: https://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

לפי CalOPPA, אנו מסכימים לדברים הבאים:
משתמשים יכולים לבקר באתר שלנו באופן אנונימי.
לאחר יצירת מדיניות פרטיות זו, נוסיף לה קישור בדף הבית שלנו או לכל הפחות, בעמוד המשמעותי הראשון לאחר הכניסה לאתר שלנו.
הקישור למדיניות הפרטיות שלנו כולל את המילה 'פרטיות' וניתן למצוא אותו בקלות בדף שצוין למעלה.

תקבל הודעה על כל שינוי במדיניות הפרטיות:
• בדף מדיניות הפרטיות שלנו
יכול לשנות את המידע האישי שלך:
• במייל
• על ידי כניסה לחשבון שלך

כיצד האתר שלנו מטפל באותות אל תעקוב?

אנו מכבדים את האותות 'אל תעקוב' ואל תעקוב, שותלים עוגיות או משתמשים בפרסום כאשר מנגנון דפדפן אל תעקוב (DNT) קיים.

אשת עקרב ואיש דלי

האם האתר שלנו מאפשר מעקב התנהגותי של צד שלישי?

כמו כן, חשוב לציין שאנו מאפשרים מעקב התנהגותי של צד שלישי

COPPA (חוק הגנת הפרטיות של ילדים באינטרנט)

בכל הנוגע לאיסוף מידע אישי מילדים מתחת לגיל 13 שנים, חוק הגנת הפרטיות המקוונת של הילדים (COPPA) נותן להורים את השליטה. ועדת הסחר הפדרלית, הסוכנות להגנת הצרכן של ארצות הברית, אוכפת את חוק ה-COPPA, המפרט מה מפעילי אתרים ושירותים מקוונים חייבים לעשות כדי להגן על פרטיותם ובטיחותם של ילדים באינטרנט.

אנחנו לא משווקים במיוחד לילדים מתחת לגיל 13. האם אנו מאפשרים לצדדים שלישיים, כולל רשתות מודעות או יישומי פלאגין, לאסוף PII מילדים מתחת לגיל 13?

נוהלי מידע הוגנים

עקרונות הנוהלי מידע הוגן מהווים את עמוד השדרה של דיני הפרטיות בארצות הברית והמושגים שהם כוללים שיחקו תפקיד משמעותי בפיתוח חוקי הגנת מידע ברחבי העולם. הבנת עקרונות נוהג מידע הוגן וכיצד יש ליישם אותם היא קריטית כדי לעמוד בחוקי הפרטיות השונים המגינים על מידע אישי.

על מנת לעמוד בקנה אחד עם נוהלי מידע הוגנים, ננקוט בפעולה המגיבה הבאה במקרה של הפרת מידע: נודיע לך באמצעות דואר אלקטרוני • תוך יום עסקים אחד

אנו גם מסכימים לעקרון הפיצוי הפרטני המחייב שלפרטים תהיה הזכות לממש זכויות הניתנות לאכיפה על פי חוק כנגד אוספי נתונים ומעבדים שאינם מצייתים לחוק. עיקרון זה מחייב לא רק שלפרטים יהיו זכויות הניתנות לאכיפה כלפי משתמשי נתונים, אלא גם שלאנשים יש לפנות לבתי משפט או לסוכנויות ממשלתיות כדי לחקור ו/או להעמיד לדין אי-ציות על ידי מעבדי נתונים.

למה תואם ליאו

CAN SPAM Act

חוק CAN-SPAM הוא חוק הקובע את הכללים לדואר אלקטרוני מסחרי, קובע דרישות להודעות מסחריות, נותן לנמענים את הזכות שיפסיקו לשלוח אליהם מיילים, וקובע עונשים קשים על הפרות.

אנו אוספים את כתובת הדוא'ל שלך על מנת:
• שליחת מידע, מענה לפניות ו/או בקשות או שאלות אחרות
• עיבוד הזמנות ושליחת מידע ועדכונים הנוגעים להזמנות.
• לשלוח לך מידע נוסף הקשור למוצר ו/או לשירות שלך
• לשווק לרשימת התפוצה שלנו או להמשיך לשלוח מיילים ללקוחותינו לאחר שהעסקה המקורית התרחשה.

כדי להיות בהתאם ל-CANSPAM, אנו מסכימים לדברים הבאים:
• אל תשתמש בנושאים או כתובות דוא'ל שגויות או מטעות.
• זהה את המסר כפרסומת בצורה סבירה כלשהי.
• כלול את הכתובת הפיזית של מטה העסק או האתר שלנו.
• עקוב אחר שירותי שיווק בדוא'ל של צד שלישי לצורך תאימות, אם נעשה שימוש באחד.
• לכבד בקשות לביטול/ביטול רישום במהירות.
• אפשר למשתמשים לבטל את הרישום באמצעות הקישור בתחתית כל מייל.

אם בכל עת תרצה לבטל את המנוי לקבלת הודעות דוא'ל עתידיות, תוכל לשלוח לנו דוא'ל בכתובת • עקוב אחר ההוראות בתחתית כל מייל. ואנו נסיר אותך מיידית מכל התכתובת.

יצירת קשר

אם יש שאלות כלשהן בנוגע למדיניות פרטיות זו, תוכל ליצור איתנו קשר באמצעות המידע שלהלן.

Astrology-Zodiac-Signs.com
1279 W Flager Park Rd
מיאמי, פלורידה 33150
ארצות הברית
support@Astrology-Zodiac-Signs.com
+1.8557485577